Vårgrön soppa med ägg

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vårgrön soppa med ägg

Den här vårgröna soppan är en obeskrivlig smakupplevelse som inte kommer att göra dig besviken. Soppan innehåller smaker från fänkål, sallad, kycklingbuljong och krämig cheddarost och du serverar den med ägg, räkor och gräslök.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Vårgrön soppa med ägg

Ingredienser

6 portioner
1 msk hela torkade fänkålsfrön
1 1/2 l kycklingbuljong
3 krukor romansallad
1 1/4 dl riven cheddarost (eller annan lagrad ost)
1 msk smör
150 g skalade räkor
kokta ägg
1 msk finskuren gräslök
salt
peppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Soppan smakade ljuvligt! Den blev dock lite lös så jag blandade i potatismjöl så den fick en krämigare konsistens. Färgen blev inte heller lika grön som på bilden, men vad gör det den smakade verkligen inte sämre för det.

    Pernilla

Näringsvärde per portion

Energi683 KJ / 163 kCal

Testa liknande recept

  • Cheddarsamosas
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mac & Audu cheese
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glöggkokta päron med cheddar
    Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grilled cheese med äpple
    Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bye bye christmas-quesadilla
    Betyg 3.4 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad