En riktigt klassisk hamburgertallrik som du gör hemma! Själva burgarna görs på högrevsfärs som sedan toppas med ugnsstekt bacon. Med en skiva cheddar blir hamburgaren kvickt en cheeseburgare. Du som föredrar lite starkare doningar kan ta chilisås istället för ketchup.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2014
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Uteslut osten eller använd mjölkfritt alternativ.
Receptet är inspirerat av Sveriges Mästerkock.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bästa hamburgaren, riktigt god!
Carl
2017-04-11Vi saknade lök,jag stekte gul lök i skivor,men min man tog rå lök och det smakade bättre, det blev väldigt gott.
Gunilla
2014-06-13Jag använde kycklingfärs, blev jättegott.
Ann
2014-02-26