Vaniljfudge

En riktigt lyckad vaniljfudge gör vem som helst lycklig. Den här lagom söta fudgen bär ljuvlig smak av vanilj som pricken över i. Skär i lagom stora kuber och förvara gärna i glasburk med lock.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2012

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi392 KJ / 94 kCal
Fett3 g
Salt0.02 g
Kolhydrater15 g
Protein0.4 g
Kommentarer
21 stBlev väldigt goda och spröda 😊
Emma
Min blev kola på sidorna och fudge i mitten. Rörde kanske för kort tid? Hade i hälften sötströ/socker och sukrin sirup gold. Blev gott ändå.
Pia
Lätta att göra. Blir perfekta 😍
Anna
Gjort i flera år och blir perfekta! Jag veganiserar dock mina och funkar fint med havresubstitut istället för mjölk och grädde
Louise
Bästa receptet på fudge! Smakar precis som den man kan köpa på Harrods och Fortnum & Mason i London. Precis sådär söt och smulig som den ska vara. Den bara smälter i munnen! Termometer rekommenderas verkligen.
Lina
Detta är ett helt perfekt recept på fudge. Synd att vissa satt lågt betyg för det är verkligen vilseledande. Då har man inte följt receptet fullt ut om man inte får perfekt fudge! Smaksatte min med lakritspulver.
Therese
För att socker är så gott
Cecilia
Blev kola o inte Fudge
Maria
Det här är ett recept på gräddkola, inte fudge. Fudge ska bara kokas upp till 117 grader och röras om under svalning tills smeten når 55-60 grader.
Emilie
Smakar bara RENT socker, ska ges till hästen i hagen!!
Emelie