Makalös lingonfudge som kommer att smälta i din mun. Fudgen innehåller ljuvliga smaker från grädde, blockchoklad och sirap och i kombination med de sura lingonen blir sötsakerna en succé!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2008
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ulrika
2022-12-22Jättegod och bra konsistens! Jag använde torkade tranbär, och det blev jättegott.
Astrid
2021-12-18bra recept, håll koll under tiden den kokar, kändes som det var väldigt lätt att råka bränna den, smaksatte min med passionsfrukts pulver istället, rekommenderar starkt! tänker nog även testa med rivet apelsinskal och mjölkchoklad
Mary
2021-03-24Det här receptet använder jag varje jul som grund! Jag har slutat mäta temp, det syns/känns när den är klar för mig :-) Smak varierar jag, lingon blir det bara nån gång ibland. Tex finrivet clementinskal och kardemumma, eller lakrits, eller saffran... Bra tips är att verligen förbereda de sista momenten, det ska gå fort! Man måste röra in i det sista, och blanda ihop och bre ut i formen snabbt.