Vaniljbullar med kanelströssel
Underbart recept på vaniljbullar med kanelströssel. Fyll utkavlad bulldeg med margarin, florsocker och vaniljsocker. Oemotståndligt fikabröd till kaffet!
Ingredienser
20 st
1/2 paket jäst (à 50 g)
50 g mjölkfritt margarin
2 1/2 dl sojamjölk, rismjölk eller havredryck
1/2 dl socker
1 krm salt
7 dl vetemjöl
Fyllning
75 g mjölkfritt margarin
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Pensling
ägg
Garnering
2 msk socker
1 tsk mald kanel
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag har definitivt bakat godare och saftigare bullar än dessa.
Sara
2021-11-02Toppenbra recept om man vill baka mjölkfritt. Penslade bullarna med havremjölk istället då en i familjen inte tål ägg. Jättegoda bullar!!
Charlotta
2020-05-11vilket bra recept för mig som inte tål att äta sådant med mjölk i.
Gerd
2007-10-04