Sillen är ett återkommande måste på julbordet och det är därför kul att variera med olika inläggningar. I den här magnifika versionen blandas sillen med de ovanliga smaksättarna limeblad, vaniljstång och apelsin och blir till en höjdarkombination!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2005
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Cecilia
2007-12-11Detta är en oväntat god inläggning! Jag gjorde den för att ha med en lite udda variant förra året och den blev klart bäst. Jag hittade inga limeblad, men det blev gott ändå!
Maud
2007-06-30Oavsett bild så blev vi jätteförtjusta i denna inläggning Kommer att bli en ofta återkommande rätt på vårt smörgåsbord
Thore
2005-12-23Hej. Är inte bilden växlad med Het Honungssill för honungssillen bör bli vit med lite grönt i. Det är något som inte stämmer!!?? Thore Svensson