Inlagd sill med apelsinsmak

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Inlagd sill med apelsinsmak

Tilltalande och god inlagd sill med apelsinsmak som passar lika bra till julbordet som till andra högtider under året. Sillen får sin goda smak och färg av rödlök, purjolök, apelsiner, lagerblad och apelsinkryddat brännvin.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2004

Inlagd sill med apelsinsmak

Ingredienser

8 portioner
2 förp 5-minuters inläggningssill (à 420 g)
1 rödlök
1 purjolök
1 apelsin
1 dl färdig inläggningslag med ättika
2 dl vatten
1/2 dl apelsinkryddat brännvin t ex Rånäs (kan uteslutas)
5 kryddpepparkorn
1 lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vinbärs- och limesill
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill
Betyg 4.1 av 5.
111 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödlökssill med balsamvinäger och honung
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glasmästarsill
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pepparrotssill med krasse och hyvlade gulbetor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vanilj- och limesill
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga