Inlagd sill med apelsinsmak

Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Inlagd sill med apelsinsmak

Tilltalande och god inlagd sill med apelsinsmak som passar lika bra till julbordet som till andra högtider under året. Sillen får sin goda smak och färg av rödlök, purjolök, apelsiner, lagerblad och apelsinkryddat brännvin.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2004

Inlagd sill med apelsinsmak

Ingredienser

8 portioner
2 förp 5-minuters inläggningssill (à 420 g)
1 rödlök
1 purjolök
1 apelsin
1 dl färdig inläggningslag med ättika
2 dl vatten
1/2 dl apelsinkryddat brännvin t ex Rånäs (kan uteslutas)
5 kryddpepparkorn
1 lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citronsill
Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill
Betyg 4.2 av 5.117 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödlökssill med balsamvinäger och honung
Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brantevikssill
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Glasmästarsill
Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rotfruktssill
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad