Flädersill

Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
4
Flädersill

På endast en kvart gör du din egen fantastiska flädersill! Den blir en härlig komponent på midsommarbordet. Låt sillen stå i kylskåpet minst ett dygn så att den tar smak ordentligt. Servera till potatis eller på en skiva knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Flädersill

Ingredienser

6 portioner
2   burkar inläggningssill (à 420 g)
1 dl  finstrimlad purjolök
1 msk  krossade rosépepparkorn

Lag

1 dl  konc flädersaft
1/2 dl  vatten
3 msk  färskpressad citronjuice
1 krm  krossade vitpepparkorn

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Hemgjord flädersaft blir lite olika smakrik varje år. Citronen och löken tog över. Nästa gång får jag köra på mer flädersaft för att det ska smaka. Men annars god och lätt.

Lisa

2022-01-09

Jättegod och enkel att göra!

Christina

2021-06-26

mums :-)

Héléne

2012-06-13

Näringsvärde per portion

Energi717 KJ / 172 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Lingon-och pepparsill
Betyg 2.5 av 5.
270 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sill Brazil
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarsill med citron
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nobissill
Betyg 2.6 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga