Våfflor med körsbärssås

Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Våfflor med körsbärssås

Våfflor med körsbärssås är en härligt frasig efterrätt som du serverar med en krämig klick vaniljkvarg eller mascarpone tillsammans med en sås på körsbär. Våfflorna smakar lyxigt av grädde, socker och smör.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Våfflor med körsbärssås

Ingredienser

8 st
4 dl vispgrädde
1 msk strösocker
4 dl vetemjöl
3 dl kallt vatten
100 g smält smör
250 g vaniljkvarg alt mascarpone (250 g kvarg motsvarar 200 g mascarpone)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det här var inte alls nåt bra våffelrecept! Våfflorna blev så frasiga att de smulades sönder. Som att äta torra kex.

    Amanda

Testa liknande recept

  • Våfflor med apelsingrädde
    Betyg 3.1 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frasvåfflor med jäst
    Betyg 3 av 5.68 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparkaksvåfflor
    Betyg 4.2 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Croffles - Croissantvåfflor
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad