Våfflor med körsbärssås

Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
1
Våfflor med körsbärssås

Våfflor med körsbärssås är en härligt frasig efterrätt som du serverar med en krämig klick vaniljkvarg eller mascarpone tillsammans med en sås på körsbär. Våfflorna smakar lyxigt av grädde, socker och smör.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Våfflor med körsbärssås

Ingredienser

8 st
4 dl vispgrädde
1 msk strösocker
4 dl vetemjöl
3 dl kallt vatten
100 g smält smör
250 g vaniljkvarg alt mascarpone (250 g kvarg motsvarar 200 g mascarpone)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat

Kommentar

Det här var inte alls nåt bra våffelrecept! Våfflorna blev så frasiga att de smulades sönder. Som att äta torra kex.

Amanda

2016-05-21

Testa liknande recept

Frasvåfflor med rårörda bär och grädde
Betyg 2.3 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Våfflor med apelsingrädde
Betyg 3.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frasvåfflor med jäst
Betyg 3 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelvåfflor med frozen yoghurt och rostade nötter
Betyg 3.4 av 5.
84 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkaksvåfflor
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Croffles - Croissantvåfflor
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga