Vad kan väl smaka godare än frasiga och gyllene frasvåfflor? Grädda dem frasiga och bjud dem med bär och grädde - njut!
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot vispbart havre-, ris- eller sojaalternativ.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sofie
2020-12-23Kladdiga och fastnade i våffeljärnet. Blev 7st.
Stig
2020-02-13Kladdigt, inte många våfflor.
Henriette
2017-01-27Mycket bra och enkelt