Ugnsrostade tomater

Betyg 4.3 av 5.57 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ugnsrostade tomater

Ugnsrostade körsbärstomater på kvist är ett lika gott som vackert tillbehör till såväl fågel, fisk som kött. Olivolja och balsamvinäger ger dem en touch av medelhav.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Ugnsrostade tomater

Ingredienser

10 portioner
400 g körsbärstomater på kvist
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
salt
peppar

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Enkelt och gott. Tillsatte vitlök, persilja och ersatte balsamvinäger (hade ingen hemma) med äppelcidervinäger. Har gjort dessa tomater vid flera olika tillfällen och är omtyckta.

    Charlotta

  • Enkelt och gott!

    Marianne

Näringsvärde per portion

Energi140 KJ / 33 kCal
Fett3 g
Salt0.1 g
Kolhydrater2 g
Protein0.3 g

Testa liknande recept

  • Tomatsallad med ruccola
    Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tarte tatin med tomater
    Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Biff tagliata
    Betyg 4.7 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad