Krossad potatis är ett supergott sätt att tillaga kokt potatis. Mosa potatisen lätt och ringla över olja innan den åker in i ugnen, så blir den krispig och gyllene. Servera smashed potatis med varm feta och paprikakräm. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetost och yoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kommer att göras igen. Det är lätt att lägga till det man vill. Tror det mesta passar. Använd receptet som grundrecept.
Maria
2023-03-17Körde på rostad potatis (in med det tillsammans med grönsakerna) och det fungerade lika bra. Ingen smaksensation men gott och enkelt att göra.
Hanna
2021-03-04Mycket snack och lite verkstad.... Smaken var okej men kompenserar inte för den långa tillagningstiden. Krossa potatisen är helt onödigt. Jag tror det blir bättre med rostade potatishalvor.
Johann
2020-07-02