Syrade tomater med äpple och kålrabbi

Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Syrade tomater med äpple och kålrabbi

Är du en kålskeptiker? Prova grönsaksdiskens doldis – kålrabbi. Den är krispig, söt och har en mild kålsmak. Tillsammans med lök, tomater och äpple blir det här en härligt fräsch sallad med god sötsyrlig smak från ättikslagen.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Syrade tomater med äpple och kålrabbi

Ingredienser

6 portioner
250 g röda eller gula körsbärstomater
1 silverlök
1 grönt äpple
300 g kålrabbi
2 msk hackad bladpersilja

Ättikslag

1/2 dl ättiksprit (12 %)
1 1/2 msk strösocker
1 msk honung
3 1/2 dl vatten
1 1/2 msk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Råhyvlad kålrabbi med äpple och kavringsmul
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Råhyvlad kålrabbi med lime, tranbär och dill
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ugnsrostad kålrabbi med persilja och krutonger
Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kålrabbisallad
Betyg 2.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklad kålrabbi med rädisa
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklad kålrabbi med citron och senapsfrön
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad