Ugnsrostad kålrabbi med persilja och krutonger

Baka kålrabbin i ugnen. Du får fram en fantastisk smörig och god smak. Den ugnsbakade kålrabbin tar lite tid i ugnen men är väl värd att vänta på. Servera gärna kålrabbin exempelvis till lax.

Gör så här
02:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi919 KJ / 220 kCal
Fett17 g
Salt2 g
Kolhydrater12 g
Protein4 g
Kommentarer
4 stLagade kålrabin i micro, med lite vatten och smör, tog avsevärt mindre tid. Sen snabb i grillen med persilja, riven parmesan och smulbröd. Så gott och vackert! Françoise
Francoise
Sjukt god blev det. Tog vitlökspulver och örtsalt och kryddade med också. Efter den var klar klippte jag ner bladen från kålrabbin och rörde om.
Linnéa
Mycket gott & roten lagar ju sig själv, så busenkelt!
Cecilia