Ugnspytt med senapskräm och krispig krassesallad
Enklare än så är kan det knappast bli. Den här pytten på kassler, potatis och majrovor serveras med en söt-stark kräm av crème fraiche, dijonsenap och honung.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2012
Ingredienser
4 portioner
4 morötter
3 majrovor
450 g sparrispotatis
1/2 tsk torkad timjan
2 msk olja
salt
peppar
ca 400 g kassler
2 dl crème fraiche
1 1/2 msk dijonsenap
1/2 msk vitvinsvinäger
1/2 msk flytande honung
65 g machésallad
1 förp smörgåskrasse
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2610 KJ / 625 kCal
Fett27.4 g
Kolhydrater59.1 g
Protein29.3 g
Kommentar
Gott! Men ska salladen och krassen blandas i pytten som det står i receptet? Bilden visar att man ska blanda det med morots-strimlorna. Vi gjorde som på bilden.
Carolin
2012-02-22