Ugnspytt med senapskräm och krispig krassesallad

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
1
Ugnspytt med senapskräm och krispig krassesallad

Enklare än så är kan det knappast bli. Den här pytten på kassler, potatis och majrovor serveras med en söt-stark kräm av crème fraiche, dijonsenap och honung.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2012

Ugnspytt med senapskräm och krispig krassesallad

Ingredienser

4 portioner
4 morötter
3 majrovor
450 g sparrispotatis
1/2 tsk torkad timjan
2 msk olja
salt
peppar
ca 400 g kassler
2 dl crème fraiche
1 1/2 msk dijonsenap
1/2 msk vitvinsvinäger
1/2 msk flytande honung
65 g machésallad
1 förp smörgåskrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Gott! Men ska salladen och krassen blandas i pytten som det står i receptet? Bilden visar att man ska blanda det med morots-strimlorna. Vi gjorde som på bilden.

Carolin

2012-02-22

Näringsvärde per portion

Energi2610 KJ / 625 kCal
Fett27.4 g
Kolhydrater59.1 g
Protein29.3 g

Testa liknande recept

Glaserad majrova
Betyg 4.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Suovas pirko
Betyg 2.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Majrova med citron och timjan
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karamelliserade majrovor med smålök och russin
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörsvängd majrova med kantarell
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inlagd majrova
Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga