Ugnspannkaka med morot, purjolök och lingonsylt

Prima ugnspannkaka med morot, purjolök och lingonsylt lagas på under en timme och är ett säkert kort hos stora som små. Potatis och morot gör att pannkakan blir rejält mättande.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2011

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2774 KJ / 662 kCal

Kommentarer
9 stJättegod tyckte vi
Karin
Ätlig men inget jag längtar efter igen.
Tiina
Uselt recept! Pannkakan blir aldrig klar. Alldeles för degig hur länge man än har den i ugnen. Ändra receptet och tillsätt mer ägg och mjöl!
Malin
Hej Malin! Tråkigt att pannkakan inte blev klar. Använde du en form som var 30x40 cm? Om den var mindre tar det längre tid. Ugnar är ju lite knepiga, de beter sig olika. Du behöver kanske öka upp temperaturen i din ugn för att få den att bli klar snabbare. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Gjorde en röra av crème fraiche, pepparrot och lite salt till. Blev väldigt gott!
Linnéa
Barnen älskar denna pannkaka. Vi brukar lägga till tärningar av rökt bog och servera den med strimlad vitkål blandad med rårörda lingon.
Emmy
Toppen! Skippade purjon men hade i bacon och hackad persilja istället. Supergott med både morot och potatis i!
Therese
Nya favoriträtten! Bytte ut mjölet mot hälften sojamjöl och mandelmjöl, o mjölken mot mandelmjölk o en klick kesella för att göra det lite nyttigare.
Patricia
Okej men inte mer. Andra gången lade jag till rödbetor och bacon för att göra det lite roligare men det var fortfarande en ganska tråkig rätt. Inte en rätt jag kommer att laga igen.
Marie
Originalreceptet är sådär, men det blir kanoners om man lägger till bacon.
Carl