Ugnsomelett med svampstuvning

Använd dina nyplockade kantareller till att tillaga den här mumsiga ugnsomeletten. Gör en krämig stuvning på svamp, grädde och smör och servera svampstuvningen på din omelett. Passar både till lunch och middag, lysande gott.

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2589 KJ / 619 kCal
Fett55 g
Salt6.84 g
Kolhydrater17 g
Protein15 g
Kommentarer
17 stBlev görgött!🙏🍄🟫🍄🟫
Jeanette
Väldigt enkel och uppskattad vardagsrätt här hemma. Jag skippar alltid steget med att värma mjölken på spisen innan, blandar istället allt i ett stor bunke och sedan ner i en ugnsform direkt. Kan addera ett par minuter på omeletten när den är i ugnen men inte mer än så.
Emma
Vem lägger matsked som dosering!! Gick ju loss på decelitermåttet 😅😅
Peter