Ugnsgratinerad falukorv

Betyg 3.3 av 5.
33 personer har röstat
0
Ugnsgratinerad falukorv

Ugnsgratinerad falukorv, en svensk klassiker som alltid går hem. Fyll korven med lök, äpple och senap. Till korven serverar du hemlagat potatismos och morotsstavar. En stadig och god måltid.

Ugnsgratinerad falukorv

Ingredienser

4 portioner
400 g  falukorv eller kycklingstekkorv
1   gul lök
1   äpple
2 msk  senap
400 g  krossade tomater

Potatismos

10 - 12   potatisar
1 tsk  salt
2 - 3 dl  minimjölk
1 tsk  salt
1 krm  peppar

Tillbehör

morotsstavar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
33 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi-1 KJ / 502 kCal
Fett18 g

Testa liknande recept

Ost- och senapsgratinerad falukorv med surkål
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad äppel- och ostfalu
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsfalu med bostongurka och paprika
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad falukorv
Betyg 4.4 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvlåda med tomat och svamp
Betyg 3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makaronipizza med falukorv
Betyg 3.4 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga