Ugnsbakad falukorv

11
0
Ugnsbakad falukorv

Ibland är det allra enklaste också det godaste. Att fylla en falukorv med lök, bostongurka och senap är ett roligt sätt att piffa upp den vanliga vardagskorven. Strö över ströbröd och riven ost, gratinera i ugn och njut av 80-talets mest älskade familjefavorit

Skriv ut
Ugnsbakad falukorv

Ingredienser

4 portioner
400 g
falukorv
1
gul lök
1/2 dl
bostongurka
2 msk
senap
1 msk
ströbröd
1 dl
riven ost

Till servering

potatismos
blandsallad

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd eller uteslut ströbrödet.
Gör laktosfri: gör laktosfritt potatismos.
Gör mjölkproteinfri: byt osten mot mjölkproteinfritt ostalternativ eller uteslut osten. Gör mjölkproteinfritt potatismos.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Testa liknande recept