Ugnsbakad falukorv

Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
3
Ugnsbakad falukorv

Att fylla en falukorv med lök, bostongurka och senap är ett enkelt och gott sätt att piffa upp den vanliga vardagskorven. Strö över ströbröd och riven ost, gratinera i ugn och njut av 80-talets mest älskade familjefavorit. Vill du ha en lite lyxig falukorv i ugn, spritsa moset!

Ugnsbakad falukorv

Ingredienser

4 portioner
400 g falukorv eller kycklingstekkorv
1 gul lök
1/2 dl inlagd hackad gurka (t ex bostongurka)
2 msk senap
1 msk ströbröd
1 dl riven ost

Till servering

potatismos
blandsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat

Kommentarer

En gammal klassiker som vi inte gjort på länge och glömt hur gott det faktiskt är! Hackade löken fint och blandade med bostongurkan så kunde vi strö lite ovanpå också.

Lars

2024-02-22

Enkelt och Gott

Lennart

2023-07-02

Lätt att laga till Gott

Torbjörn

2022-03-26

Testa liknande recept

Porchetta
Betyg 4.3 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Falukorv med pizzasmak
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisbröd
Betyg 4.6 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Coeur de filét Provencale
Betyg 4.5 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Omelettsufflé
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Artistkompott med giftas
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga