Ugnsbakad falukorv
Att fylla en falukorv med lök, bostongurka och senap är ett enkelt och gott sätt att piffa upp den vanliga vardagskorven. Strö över ströbröd och riven ost, gratinera i ugn och njut av 80-talets mest älskade familjefavorit. Vill du ha en lite lyxig falukorv i ugn, spritsa moset!
Ingredienser
4 portioner
400 g falukorv eller kycklingstekkorv
1 gul lök
1/2 dl inlagd hackad gurka (t ex bostongurka)
2 msk senap
1 msk ströbröd
1 dl riven ost
Till servering
potatismos
blandsallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En gammal klassiker som vi inte gjort på länge och glömt hur gott det faktiskt är! Hackade löken fint och blandade med bostongurkan så kunde vi strö lite ovanpå också.
Lars
2024-02-22Enkelt och Gott
Lennart
2023-07-02Lätt att laga till Gott
Torbjörn
2022-03-26