Ugnsbakad falukorv

Betyg 4.4 av 5.
20 personer har röstat
1
Ugnsbakad falukorv

Ibland är det allra enklaste också det godaste. Att fylla en falukorv med lök, bostongurka och senap är ett roligt sätt att piffa upp den vanliga vardagskorven. Strö över ströbröd och riven ost, gratinera i ugn och njut av 80-talets mest älskade familjefavorit

Ugnsbakad falukorv

Ingredienser

4 portioner
400 g  falukorv eller kycklingstekkorv
1   gul lök
1/2 dl  inlagd hackad gurka (t ex bostongurka)
2 msk  senap
1 msk  ströbröd
1 dl  riven ost

Till servering

potatismos
blandsallad

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd eller uteslut ströbrödet.
Gör laktosfri: gör laktosfritt potatismos.
Gör mjölkproteinfri: byt osten mot mjölkproteinfritt ostalternativ eller uteslut osten. Gör mjölkproteinfritt potatismos.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
20 personer har röstat

Kommentar

Lätt att laga till Gott

Torbjörn

2022-03-26

Testa liknande recept

Porchetta
Betyg 4.2 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Omelettsufflé
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisbröd
Betyg 4.6 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Falukorv med pizzasmak
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerade sardiner    
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Coeur de filét Provencale
Betyg 4.5 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga