Ugnsbakade rotfrukter

Ugnsbakade rotfrukter är det perfekta tillbehöret både till fisk- och kötträtter. Potatisarna, palsternackorna och morötterna smakar ljuvligt gott av smakhöjare som salt, citron och färsk rosmarin.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005

Gör så här
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1068 KJ / 255 kCal
Fett4 g
Salt2 g
Kolhydrater44 g
Protein5 g
Kommentarer
12 stSka citronzesten på innan ugnen eller efter?
Magnus
Hej Magnus! Citronen ska på efter att rotfrukterna har bakats i ugnen. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Mycket bra recept, enkelt, snabblagat och gott! Kan även rekommendera med tomat och lök. Dock måste de tillsättas efter halva tillagningstiden, annars blir de lätt brända. Prövade även med oregano krydda, och det passar bra i min smak.
Alex
Är det lika gott om man förbereder (inkl rosta dem) dagen innan och värmer på dagen efter?
Madeleine
Hej Madeleine! Det är ju inte det tyvärr. Det går, absolut men det blir inte lika gott. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket