Bellinifloat med persika och hallon

Betyg 3.2 av 5.
191 personer har röstat
0
Bellinifloat med persika och hallon

Det är inne med hybrider, alltså där man tar två eller flera välkända recept och mixar till något nytt. Här en fräsch hybrid mellan den klassiska drinken bellini samt desserterna float och peach melba. En fullträff, om du frågar oss, och ett säkert kort på nyårsafton.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Bellinifloat med persika och hallon

Ingredienser

6 portioner
1   burk persikor (i juice, à ca 400 g)
2 msk  färskpressad citronjuice
1/2 dl  vatten
6   kulor hallonsorbet
ca 1 - 2 msk  rostade mandelspån
citronmeliss
1   flaska mousserande vitt vin (gärna alkoholfritt)

För alla

Fri från gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i hallonsorbet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
191 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1104 KJ / 264 kCal
Fett1 g
Salt0.1 g
Kolhydrater40 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Kombucha bellini
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad persika med brynt smör och pistagenötter
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade persikor med kardemummagrädde och nötter
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vårsangria
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Annas bellini
Betyg 2.6 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Exotisk fruktdryck (smaksatt havredryck)
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga