Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Persika och hallon – en favoritkombination för många när det kommer till efterrätter. Ugnsbakade persikor innebär ännu rikare smak. Och med krispig vit choklad på, tillsammans med en klick limesmetana, är frågan om det blir godare än såhär.

Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Ingredienser

4 portioner
4 persikor
2 msk flytande honung
50 g vit choklad
skal och saft av 1 lime (1 lime motsvarar 1 tsk saft)
2 dl smetana
1 tsk vaniljsocker

Till servering

1 ask färska hallon (à 125 g)
citronmeliss

Gör så här

00:20:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1565 KJ / 374 kCal
Fett26 g
Salt0.1 g
Kolhydrater30 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Persikogelato med mandelkrokant
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • O`boypudrade persikohalvor
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bellinifloat med persika och hallon
    Betyg 3.2 av 5.191 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Peach-Melbasylt
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad