Ugnsbakade nudlar med fisk

Prova one pot noodles till middag! Minimalt med disk och maximalt med smak när du lagar denna rätt med glasnudlar, torsk och ägg som bakas i en gryta i ugnen.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2024

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1597 KJ / 381 kCal
Fett13 g
Salt1.9 g
Kolhydrater47 g
Protein19 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
8 stGoda smaker! Men blir ganska torrt. Lägg till extra vitlök och ingefära. Ha sås till eller lägg till extra i grytan.
Frida
Smaklöst! Behövs mer kryddor
David
Väldigt god! Vi hade chilimajonäs som tillbehör.
Josefine
Ok, men behöver kryddas mer.
Amanda
Det blev jättegott när jag kryddade mer med salt o peppar. Nu efteråt inser jag att det skulle varit lite mer vitlök o ingefära i.
Lena
Första gången jag kastat mat
Maja
Det här blir riktigt gott om man smaksätter ordentligt. Använd 8 vitlöksklyftor och 3 dl soja, plus något som ger hetta.
Tina
Näe, gjorde helt enl recept- blev totalt smaklöst.
Nina