Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill

Betyg 4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill

Ägg, dill och kaviar är en kombo som är svår att ignorera. Tvärtom. Den är nästan oemotståndlig. Särskilt när den kommer in på en tallrik tillsammans med en fin bit fiskfilé.

Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
5 dl mjölk (3%)
1 1/2 dl vispgrädde (40%)
1 grönsaksbuljongtärning
1 1/2 msk majsstärkelse
1/2 kruka dill
3/4 dl kaviar
salt
svartpeppar
300 g fryst grönmix (broccoli, gröna bönor och romanesco)
800 g fryst rödspättafilé

Till servering

kokt potatis
sallad
citronklyftor

Gör så här

00:10:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hej vad är exempel pågrönmix ?

    Monica

Testa liknande recept

  • Ugnstorsk med kaviarsås
    Betyg 2.7 av 5.243 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spätta med ägg- och gräslökssås
    Betyg 2.9 av 5.150 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spätta med dill- och citronsås
    Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spätta meunière med curryremoulad
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad