Ugnsbakad sej med ansjovis- och dillsås

I detta recept med sej finns en ansjovis- och dillsås som tar fram det bästa i fisken. Grädde och ansjovisspad får koka upp innan dill och ansjovisbitar vänds ner. Smaka av med lite salt och peppar och servera med övriga ingredienser.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2015

Gör så här
00:12:00
00:05:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2062 KJ / 493 kCal
Fett12 g
Salt2 g
Kolhydrater45 g
Protein46 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
2 stHej Karin! Sej ska det vara och ber om ursäkt för att detta fel smög sig in på receptet. Det är nu korrigerat. Hälsningar Michelle
Ica-köket
Skall det vara sej eller kolja? Det står sej bland ingredienser och kolja i beskrivningen.
Karin