Panerad fisk med potatismos

7
0
Panerad fisk med potatismos

Fisk är både gott och nyttigt! Extra smarrig blir fisken med en god panering och ett krämigt mos till. Servera med kokt broccoli som fortfarande får behålla lite krispighet och lite citron att pressa på toppen.

Skriv ut
Panerad fisk med potatismos

Ingredienser

4 portioner

Potatismos

800 g
mjölig potatis
3 dl
mjölk
50 g
smör
1 krm
vitpeppar
1 tsk
salt

Fisk

600 g
sejfilé eller annan vit fisk
1 1/2 dl
ströbröd
2 tsk
salt
1 krm
vitpeppar
50 g
smör

Tillbehör

250 g
broccoli (i bitar och buketter)
1
citron i klyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i ströbrödet. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Recept och bild från Santa Maria.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Testa liknande recept