Sugen på en härligt somrig dessert? Låt sötsyrlig rabarber bli mjuk i ugnen med smör, citron och socker. Servera sen den varma rabarbern tillsammans med glass och en knäckig kolasås med nötter och brynt smör.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde och glass.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin. Gör mjölkproteinfri Kolasås, smaksätt med flingsalt och hackade nötter. Servera med mjölkproteinfri glass.
Gör äggfri: välj glass utan ägg till servering.
Näringsvärdet är beräknat inklusive en portion vaniljglass.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad har smöret för funktion i rabarberrätten? För mig kändes den flottig.
Kjell
2022-05-26Vad har smöret för funktion
Kjell
2022-05-26Något av det godaste man kan äta i efterrättsväg
Sandra
2022-03-30