Rabarberchutney med kanel
Om du är sugen på en annorlunda och spännande smak på ska du testa att laga till en rabarberchutney med smak av kanel. Den smarriga chutneyn passar utmärkt att servera till grillat kött.
Ingredienser
10 portioner
1 kg rabarber
2 gula lökar
1 msk olja
4 dl vatten
2 dl råsocker
3 kanelstänger
1/2 dl rödvinsvinäger
2 lagerblad
1 tsk salt
1 1/2 krm kajennpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Funkar till kött och ost. Väldigt god.
Anja
2020-06-21Jag har provat det, och det ÄR gott. En annorlunda smak som passar bra till grillat kött. Jag använde den till marinerad fläskfile och ungsbakad potatis.
Christian
2002-07-27Har inte prövat receptet, men det verkar himelskt gott iallafall.
Magnus
2002-07-25