Ugnsbakad korv med tomat och äpple
Ugnsbakad korv med mos är en husmansklassiker som håller i alla väder. Den här smakrika nötkorven snittas och proppas full med godsaker som äpple och tomat som förhöjer smakupplevelsen. Servera korven med potatismos som har piffats upp med rotselleri.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2016
Ingredienser
4 portioner
Mos
900 g mjölig potatis
200 g rotselleri
2 dl mjölk
1 msk smör eller margarin
salt och peppar
Korv
550 g nötkorv
1 rödlök
2 tomater
1 äpple
1 dl riven ost
1 huvudsallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2679 KJ / 644 kCal
Fett33.3 g
Salt3.94 g
Kolhydrater56.9 g
Protein25.6 g
Kommentarer