Ugnsbakad korv med tomat och äpple

Betyg 3.9 av 5.
25 personer har röstat
0
Ugnsbakad korv med tomat och äpple

Ugnsbakad korv med mos är en husmansklassiker som håller i alla väder. Den här smakrika nötkorven snittas och proppas full med godsaker som äpple och tomat som förhöjer smakupplevelsen. Servera korven med potatismos som har piffats upp med rotselleri.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2016

Ugnsbakad korv med tomat och äpple

Ingredienser

4 portioner

Mos

900 g mjölig potatis
200 g rotselleri
2 dl mjölk
1 msk smör eller margarin
salt
peppar

Korv

550 g nötkorv
1 rödlök
2 tomater
1 äpple
1 dl riven ost
1 huvudsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
25 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2679 KJ / 644 kCal
Fett33.3 g
Salt3.94 g
Kolhydrater56.9 g
Protein25.6 g

Testa liknande recept

Rågmacka med rödbetssallad och isterbandscrunch
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stroganoff på nötfalu
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pytt med chorizo och stekt ägg
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttbullar i dillsås
Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtig korvgryta med paprika
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färskkorv med pärlcouscous och kryddig yoghurt
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga