OP Anderson-sill

Betyg 2.8 av 5.
47 personer har röstat
0
OP Anderson-sill

Varför ta nubben till sillen, när man kan få sill och nubbe i ett? Med färdiginlagd sill gör du snabbt och enkelt en riktig höjdare till julbordet, påskbuffén eller midsommarfesten. Den inlagda sillen får förutom akvavit smak av lök, rotfrukter, äpple, kummin och fänkål.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

OP Anderson-sill

Ingredienser

6 portioner
1 förpackning 5-minuterssill (à 420 g)
1 rödlök
1 morot
1 bit rotselleri (à ca 30 g)
1 äpple
1 krm hela kumminfrön
1 krm hela fänkålsfrön
2 msk OP Anderson aquavit (eller annan aquavit)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
47 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi453 KJ / 108 kCal
Fett6 g
Salt0.86 g
Kolhydrater5 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Srirachasill
Betyg 2.6 av 5.
90 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb sill med japansk touch
Betyg 4.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
5-minuterssill med äpple rödbeta och pepparrot
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med gin, enbär och gurka
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yuzusill med jordnötter
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med forellrom
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga