Ugnsbakad kalkon med chermoula

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ugnsbakad kalkon med chermoula

Chermoula brukar kallas Marockos svar på pesto. Du mixar chili, vitlök, citronskal, persilja, kryddor och koriander med olivolja. Ringla över kalkonfilén. Servera allt i varmt pitabröd.

Ugnsbakad kalkon med chermoula

Ingredienser

8 bufféportioner
800 g kalkonfilé
2 msk smör eller margarin
salt
peppar
2 msk olivolja
1 blomkålshuvud

Chermoula

1 röd chili
2 vitlöksklyftor
1 citron
1 dl bladpersilja
1/2 dl färsk koriander
1 tsk spiskummin
1 1/2 tsk paprikapulver
1/2 dl olivolja

Till servering

4 pitabröd
matyoghurt

Gör så här

00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1977 KJ / 473 kCal
Fett17.8 g
Kolhydrater40.8 g
Protein35 g

Testa liknande recept

Kalkonrulle med chipotlemajjo
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig kalkongryta med pasta
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalkonfilé med ananas och barbequesås
Betyg 2.2 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Timjanstekt kalkonfilé med tryffelmajjo
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kalkongryta med zucchini och timjan
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rosmarin- och citrondoftande kalkonkebab
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad