Apelsin- och spenatfisk
Ett fint fiskrecept med både syrlig apelsin och len spenat ger lite lyx i vardagen. Låt dina morotsstavar och fisk sjuda i en krämig sås några minuter före du vänder ner spenaten. Servera din fisk toppad med vackert apelsinskal och pressad potatis.
Ingredienser
4 portioner
ca 500 g hokifilé
2 morötter
1 apelsin
70 g färsk spenat
3 dl fiskbuljong (vatten, hummer/fiskfond eller buljongtärning)
1 dl crème fraiche
1 1/2 msk majsstärkelse
salt
peppar
Till servering
pressad potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1263 KJ / 301 kCal
Fett7.4 g
Kommentarer
Hej Anna! Tack för tipset - nu har vi lagt till potatisen!
Redaktionen
2012-11-26Det skulle vara bra om serveringsförslaget också kom med i handlingslistan. I detta fall kom ju inte potatisen med efterom den inte riktigt ingår i receptet. En förbättringspotential!?
Anna
2012-11-25Gott recept! Lite smaklöst dock! Jag tillsatte cayennepeppar och malen ingefära! Då blev det mycket godare!
Nina
2011-03-11