Kimchi udon är en krämig, enkel och ruskigt god rätt som passar perfekt som vardagsmiddag. Krispigt stekt bacon, het koreansk kimchi och mjuka udonnudlar är en vinnande trio! Skippa bacon för att göra receptet lakto-ovo-vegetariskt.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2020
Kontrollera noga innehållet i nudlarna.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Susanne
2022-03-23Kimchi innehåller INTE fisksås. Kimchi är fermenterad kål. Det är bara att kolla innehållsförteckningen. Här är inklippt från de två jag hittade i min butik. Kimchi från Tistelvind/Sverige Ingredienser: Savoykål*, morot*, daikonrädisa*, lök*, vitlök**, ingefära**, chilipeppar*, havssalt 1,5 %. och Kimchi från Wang/Korea Kål 66%, vatten, fruktos, morot, peppar, lök, vitlök, ris, ingefära, smakförstärkare e621
Cecilia
2022-03-05Kimchi innehåller fisksås, så rätten är inte vegetarisk eller lämplig för fiskallergiker även om man utesluter bacon. Kan vara bra att tydliggöra under "För alla".
Cecilia
2021-11-14Tyvärr inte min smak 😔