Denna snabblagade kimchi är en mycket förenklad variant av den koreanska kryddiga nationalrätten. Snabb kimchi kan göras på pak choi eller salladskål. Smaker ges därtill ifrån purjolök, ingefära, sambal oelek och så vitlök förstås. Snabb kimchi är ett smakrikt tillbehör som passar till rätter på alltifrån kött till fisk, fågel och skaldjur.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2012
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Céline
2021-09-17Hej. Jag undrar om man kan använda fisksås istället för vitvinsvinäger och matolja.
Barbro
2018-10-02Hur länge kan man spara den i kylskåp .
Redaktionen ICAse
2018-10-03Hej! Några dagar i kylskåp klarar den. Hälsningar Michelle
Anette
2016-07-18Det går jättebra att använda vitkål också.