Udonnudlar med ingefärskyckling
Denna goda nudelrätt med udonnudlar har en härlig smak från ingefära och vitlök, fräschör från kinakål och krispighet från jordnötter. En snabblagad familjefavorit med andra ord!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2024
Ingredienser
4 portioner
1 dl hackad gari (inlagd ingefära)
1/2 dl grovhackade jordnötter
1 - 2 skivad grön peppar (chili)
300 g kinakål
4 finhackade vitlöksklyftor
400 g kycklinglårfilé
2 msk neutral rapsolja
1 tsk salt
1 msk ris- eller vitvinsvinäger
250 g udonnudlar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Blev jättegott! Körde med ris istället för nudlar och hade crispy chili i olja istället för grön chili.
Alice
2024-09-30Använde ”Crispy Chili in oil” i stället för färsk chili, det blev gott!
Anna
2024-09-18