Udonnudlar med ingefärskyckling

Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
2
Udonnudlar med ingefärskyckling

Denna goda nudelrätt med udonnudlar har en härlig smak från ingefära och vitlök, fräschör från kinakål och krispighet från jordnötter. En snabblagad familjefavorit med andra ord!  

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2024

Udonnudlar med ingefärskyckling

Ingredienser

4 portioner
1 dl hackad gari (inlagd ingefära)
1/2 dl grovhackade jordnötter
1 - 2 skivad grön peppar (chili)
300 g kinakål
4 finhackade vitlöksklyftor
400 g kycklinglårfilé
2 msk neutral rapsolja
1 tsk salt
1 msk ris- eller vitvinsvinäger
250 g udonnudlar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Blev jättegott! Körde med ris istället för nudlar och hade crispy chili i olja istället för grön chili.

Alice

2024-09-30

Använde ”Crispy Chili in oil” i stället för färsk chili, det blev gott!

Anna

2024-09-18

Testa liknande recept

Thailändska nudlar
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glasnudlar med lime och jordnötter
Betyg 4.2 av 5.
73 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekta nudlar
Betyg 3.7 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glasnudelsallad med räkor och jordnötsdressing
Betyg 4.6 av 5.
51 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pad thai
Betyg 4.3 av 5.
50 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spring rolls med biff och jordnötsdressing
Betyg 4.8 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga