Två sorters majonnäs

Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Två sorters majonnäs

Med detta recept har du snabbt två sorters majonnäs att servera som ett fint tillbehör. Dela upp din fluffiga majonnäs med lite het ton i två skålar. Smaksätt en med smakrik ädelost och den andra med vitlök. Utmärkt till musslor och frasigt bröd!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Två sorters majonnäs

Ingredienser

3 dl
2 äggulor
2 tsk färskpressad citronjuice
1/2 krm kajennpeppar
1/2 tsk salt
2 dl rapsolja
1 vitlöksklyfta
1 bit mosad roquefortost (à ca 30 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Räkmajonnäs
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Majonnäs med brynt smör
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakade fikon med roquefort
    Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Roquefortfylld potatis
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chilimajonnäs
    Betyg 3.5 av 5.134 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad