Bakade fikon med roquefort

Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bakade fikon med roquefort

Ugnsbakade fikon med roquefort är ett snabbt fixat tilltugg till vintermyset. De söta fikonen gratineras med den salta grönmögelosten och serveras sedan med smakrik delichark som lufttorkad skinka, salami eller chorizo.

Bakade fikon med roquefort

Ingredienser

8 st
4 färska fikon
50 g roquefortost

Till servering

lufttorkad skinka
chorizo

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per bit inkl lufttorkad skinka.
Energi205 KJ / 49 kCal
Fett3 g
Salt0.2 g
Kolhydrater3 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Renstek med ädelost och glöggfikon
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Delikatessknäcke med ädelost och ugnsbakat fikon
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillade fikon
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Focaccia med fikon och ädelost
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkaksfikon med ädelost och honung
Betyg 3.4 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad