Bakade fikon med roquefort

Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
0
Bakade fikon med roquefort

Ugnsbakade fikon med roquefort är ett snabbt fixat tilltugg till vintermyset. De söta fikonen gratineras med den salta grönmögelosten och serveras sedan med smakrik delichark som lufttorkad skinka, salami eller chorizo.

Bakade fikon med roquefort

Ingredienser

8 st
4 färska fikon
50 g roquefortost

Till servering

lufttorkad skinka
chorizo

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per bit inkl lufttorkad skinka.
Energi205 KJ / 49 kCal
Fett3 g
Salt0.2 g
Kolhydrater3 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Renstek med ädelost och glöggfikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Delikatessknäcke med ädelost och ugnsbakat fikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Focaccia med fikon och ädelost
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chorizo med fikon, svartrötter och pistagenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade fikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga