Tunnskuren rostbiff i marinad

7
5
Tunnskuren rostbiff i marinad

Tunnskuren rostbiff i teriyakimarinad med sesamolja, en underbar rätt att servera på buffén. Rostbiffen låter du dra under natten i marinaden tillsammans med lite salladslök så att de vid servering fått en riktigt djup smak. Garnera med koriander.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004

Tunnskuren rostbiff i marinad

Ingredienser

10 portioner
600 - 650 g stekt rostbiff i tunna skivor
4 salladslökar
2 dl teriyakimarinad
4 tsk sesamolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
färsk koriander till garnering

Gör så här

Tips

Receptets beskrivning är gjort så att man kan förbereda rätten i förväg. Ska du servera rätten direkt kan flera av momenten naturligtvis göras samma dag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Therese

2011-09-01

Så enkelt och bara så gott! Kommer serveras vid varje gång jag bjuder på buffé.

Ann

2009-12-06

Lätt och gott. En klar favorit som har återkommit flera gånger hos oss. Alla jag har bjudit vill ha receptet.

Birgitta

2005-09-13

Detta recept blev en klar succe förra året. Trots att jag helst inte upprepar samma meny två år i rad så kommer denna rätt att finnas med på bordet i år också. Toppen god och mycket lätt att göra.