Tunnskuren rostbiff i marinad
Tunnskuren rostbiff i teriyakimarinad med sesamolja, en underbar rätt att servera på buffén. Rostbiffen låter du dra under natten i marinaden tillsammans med lite salladslök så att de vid servering fått en riktigt djup smak. Garnera med koriander.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004
Ingredienser
10 portioner
600 - 650 g stekt rostbiff i tunna skivor
4 salladslökar
2 dl teriyakimarinad
4 tsk sesamolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
färsk koriander till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ska man hälla i teriyakemarinaden och salladslöken i köttet och sedan täck med plasfolien?
Joana
2023-02-16Så enkelt och bara så gott! Kommer serveras vid varje gång jag bjuder på buffé.
Therese
2011-09-01Lätt och gott. En klar favorit som har återkommit flera gånger hos oss. Alla jag har bjudit vill ha receptet.
Ann
2009-12-06