Tunnskuren rostbiff i marinad

Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
6
Tunnskuren rostbiff i marinad

Tunnskuren rostbiff i teriyakimarinad med sesamolja, en underbar rätt att servera på buffén. Rostbiffen låter du dra under natten i marinaden tillsammans med lite salladslök så att de vid servering fått en riktigt djup smak. Garnera med koriander.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004

Tunnskuren rostbiff i marinad

Ingredienser

10 portioner
600 - 650 g  stekt rostbiff i tunna skivor
4   salladslökar
2 dl  teriyakimarinad
4 tsk  sesamolja
1 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
färsk koriander till garnering

Gör så här

Tips

Receptets beskrivning är gjort så att man kan förbereda rätten i förväg. Ska du servera rätten direkt kan flera av momenten naturligtvis göras samma dag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Ska man hälla i teriyakemarinaden och salladslöken i köttet och sedan täck med plasfolien?

Joana

2023-02-16

Så enkelt och bara så gott! Kommer serveras vid varje gång jag bjuder på buffé.

Therese

2011-09-01

Lätt och gott. En klar favorit som har återkommit flera gånger hos oss. Alla jag har bjudit vill ha receptet.

Ann

2009-12-06

Testa liknande recept

Teriyakimarinerad rostbiff med sesamfrön
Betyg 4.9 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sweet chilimarinerad rostbiff
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg
Betyg 4.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiff på buffén
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillspett teriyaki
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga