Rostbiff i marinad med färska örter

79
23
Rostbiff i marinad med färska örter

Härlig rostbiff i marinad med färska örter kommer bli en klassiker på festbordet! Köttet ska först stekas innan du lägger det i en smakrik timjan- och vitlöksmarinad i något dygn. Bjud på ditt vackra kött ihop med ugnsrostade marinerade grönsaker.

Skriv ut
Rostbiff i marinad med färska örter

Ingredienser

10 portioner
1 1/2 kg
rostbiff
1 tsk
salt
2 krm
mellanmalen svartpeppar

Marinad

1 dl
kinesisk soja
1 1/2 dl
balsamvinäger
3 msk
flytande honung
2 - 3
hackade vitlöksklyftor
1 tsk
mellanmalen svartpeppar
1
kruka färsk basilika, timjan eller oregano

Garnering

1
burk cocktailkapris

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

79

Kommentarer

Fredrik

10/22/2020

Detta är fantastiskt gott. Tips! Sila marinaden och koka ihop med grädde så får ni en väldig god sås till.

Gitte

5/26/2020

Låter gott som jag skall testa. Men skall man inte steka köttet i stekpanna innan man sätter det i ugnen?

Redaktionen ICAse

5/27/2020

Hej Gitte! Nej, du behöver inte steka köttet i stekpannan innan ugnen. Hoppas att du gillar rostbiffen! Hälsningar Elina

Tor

4/28/2020

Grymt gott! Vi gör det igen nu inför helgen.

Testa liknande recept