Rökt renstek med pepparrotsgrädde

17
1
Rökt renstek med pepparrotsgrädde

Utsökta rullade bitar av rökt ren som fyllts med pepparrotsgrädde och vispgrädde. Rökt renstek med pepparrotsgrädde är den perfekta förrätten och tillagas på under 30 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Rökt renstek med pepparrotsgrädde

Ingredienser

10 st
1 dl vispgrädde
1 - 1 1/2 msk riven pepparrot
salt och peppar
6 skivor rökt renstek
10 runda skivor pumpernickel
persilja till garnering

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj mörkt glutenfritt bröd istället för pumpernickel.
Gör mjölkfri: välj mjölkfritt gräddalternativ från t.ex. Oatly eller Beneviva.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentar

Linus

2020-01-18

Byt grädde mot Crème fraiche såblir det både godare och håller ihop bättre. Går utmärkt att skippa pumpernickel då med och bara servera rullen i skivor som den är!