Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Kavringkanapé med ren, löjrom och syltlök

Ett charmigt recept på lyxiga snittar av kavringkanapé med ren, löjrom och syltlök som passar att servera som plockmat eller till förrätt. Du gör dem av bland annat kavring, renstek, majonnäs och löjrom. Snyggt till fest!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 20 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bre smör på kavringen. Kantskär och dela diagonalt.
  2. Skär rensteken fint. Blanda med syltlökar, majonnäs och crème fraiche. Peppra.
  3. Fördela rensteksröran på brödskivorna och toppa med ca 1/2 matsked löjrom på varje. Garnera med smörgåskrasse.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 20 st
  • 10 skivor kavring
  • smör
  • 1 förp skivad rökt renstek (à 100 g)
  • 16 hackade syltlökar
  • 1 msk majonnäs
  • 1/2 dl crème fraiche
  • peppar
  • 150 g löjrom
  • smörgåskrasse
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer