Kavringkanapé med ren, löjrom och syltlök

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Kavringkanapé med ren, löjrom och syltlök

Ett charmigt recept på lyxiga snittar av kavringkanapé med ren, löjrom och syltlök som passar att servera som plockmat eller till förrätt. Du gör dem av bland annat kavring, renstek, majonnäs och löjrom. Snyggt till fest!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Kavringkanapé med ren, löjrom och syltlök

Ingredienser

20 st
10   skivor kavring
smör
1   förp skivad rökt renstek (à 100 g)
16   hackade syltlökar
1 msk  majonnäs
1/2 dl  crème fraiche
peppar
150 g  löjrom
smörgåskrasse

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbrödsstubbar med rökt rensstek/gravad lax
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökt renstek med pepparrotsgrädde
Betyg 2.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kex med Västerbottensost och dijonsenap
Betyg 2.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Renstek med ädelost och glöggfikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rensteksrulle
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ädel-croque
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga