Tunnbrödssnittar med räkröra

4
3
Tunnbrödssnittar med räkröra

Ta genvägen via färdig räksallad som du enkelt piffar i asiatisk smakriktning med extra räkor, inlagd ingefära och sesamolja. Bjud räkröran på spröda bitar tunnbrödschips och toppa med nori, sesamfrön och gärna färsk koriander. Voilà – tilltugg deluxe!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016

Tunnbrödssnittar med räkröra

Ingredienser

ca 35
1
ask räksallad (à 350 g)
100 g
små skalade räkor
2 msk
strimlad gari (inlagd ingefära)
1 tsk
sesamolja
ca 35
bitar tunnbrödschips (eller hårt tunnbröd)
1/4
finklippt noriark
1 1/2 msk
rostade sesamfrön

Till garnering

färsk koriander

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Inga-lill

2021-06-09

Mycket gott och enkelt som både förrätt o litet kvällsmål

Annika

2019-12-29

Är det ”vanlig” färdig räksallad som avses?

Redaktionen ICAse

2020-01-02

Hej Annika! Ja, det är tanken att detta recept ska vara snabbt och enkelt men med det lilla extra. Hälsningar Michelle

Britt-inger

2016-12-08

Jättefina recept, dom kommer jag att använda mig av ofta, tack

Näringsvärde per portion

Energi 380 KJ / 91 kCal
Fett 6 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 8 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept