Ta genvägen via färdig räksallad som du enkelt piffar i asiatisk smakriktning med extra räkor, inlagd ingefära och sesamolja. Bjud räkröran på spröda bitar tunnbrödschips och toppa med nori, sesamfrön och gärna färsk koriander. Voilà – tilltugg deluxe!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott och enkelt som både förrätt o litet kvällsmål
Inga-lill
2021-06-09Är det ”vanlig” färdig räksallad som avses?
Annika
2019-12-29Hej Annika! Ja, det är tanken att detta recept ska vara snabbt och enkelt men med det lilla extra. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2020-01-02Jättefina recept, dom kommer jag att använda mig av ofta, tack
Britt-inger
2016-12-08