Bjud på smarrig tunnbrödsrulle till middag. Här får alla runt bordet lägga ihop sin egen tunnbrödsrulle med smarriga tillbehör som sallad, potatismos, korv, saftiga gurkstavar och rostad lök blandat med majonnäs. Toppa gärna med ketchup och senap, gott för hela familjen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
17 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Gör glutenfri: använd glutenfri rostad lök och glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rosalie
2021-03-01Som korv med mos fat man lägger till ett bröd bara, inget bra
Johan
2017-05-04Alltså. Seriöst. Det är varmkorv. Två varmkorv per person. Man skickar med en gigantisk majonästub, rostad lök för ett mindre kompani, och 8 korvar för 4 personer i en familjekasse. Ska man tugga på pappkassen efteråt? Eller kanske blanda den överblivna halvlitern majo med den i princip orörda torkade lök-burken och äta med sked? Normalt sätt är det rätt tilltagna portioner, men här är det två varmkorv per person. Det här är ingen middag. Det är varmkorv. 5 spänn styck på Ikea hade varit billigare och gett mer. Icas recept börjar bli pinsamt krystade.
Estela
2017-04-28Väldigt gott men receptet behövde inte majonnäs i lökröran. Det förhöjde inte smaken, och kalorierna var otroligt högt (700kcal / dl) !