Tunnbrödsrulle med sallad, cottage cheese och rostbiff | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tunnbrödsrulle med sallad, cottage cheese och rostbiff

Tunnbrödsrullar kan du ha med dig som matsäck, på picknick eller äta som lätt lunch eller mellanmål. Testa att fylla din tunnbrödsrulle med sallad, cottage cheese och rostbiff för ett riktigt smarrigt och mättande resultat.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda cottage cheese med senap, gräslök och kryddor. Skala potatisen, skär den och tomaterna i skivor.
  2. Bred röran på bröden. Lägg på sallad, potatis, rostbiff och tomater och rulla ihop.

För alla

Gör glutenfri: Det är svårt att hitta glutenfritt tunnbröd, så servera rätten på glutenfritt formbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: byt ut cottage cheesen mot Sour Supreme (innehåller soja) och servera med mjölkfritt bröd.
Gör äggfri: använd lämpligt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 250 g cottage cheese
  • 2 tsk fransk senap
  • 1/2 dl skuren gräslök
  • salt och peppar
  • ca 6 kokta kalla potatisar
  • sallad
  • 8 skivor stekt rostbiff i tunna skivor (kan bytas mot skinka, kalkon eller pastrami)
  • 4 tomater
  • 4 bitar mjukt tunnbröd
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1680 kJ / 402 kCal
Fett: 7,5 g
Läs mer om näringsvärden