Tunnbröd med rostbiff och currykräm
Snabbaste, enklaste och kanske till och med godaste tilltugget fixar du av färskostkräm som smaksätts med gräslök och rostad lök. Krämen breds på mjuka tunnbröd och på det läggs rostbiffskivor, Rulla ihop till en rulle som sedan skärs lagom stora munsbitar.
Ingredienser
ca 40 bitar
200 g cream cheese (färskost)
1 msk dijonsenap
1 msk curry
2 dl cornichons (2 dl motsvarar ca 110 g)
1/2 kruka gräslök
1/2 dl rostad lök
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
4 rektangulära mjuka tunnbröd
8 skivor rostbiff (à ca 15 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi164 KJ / 39 kCal
Fett2 g
Salt0.3 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g
Kommentarer
På tok för salt. Smaka innan ni saltar!
Marika
2024-08-10Räckte inte lika länge som jag hoppats.
Emil
2023-06-07