Svennis italiarullar

Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
0
Svennis italiarullar

Tunnbrödrullar på italienskt vis à la Svennis. En enkel matig rätt till lunch eller vickning. Smakfullt komponerad med hemgjord pesto av gröna oliver, vitlök och kapris. Med tärnad potatis, rostbiff och isbergssallad får du en komplett måltid.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001

Svennis italiarullar

Ingredienser

4 portioner
1   pkt tärnad djupfryst potatis (à 600 g)
salt
peppar
1   burk gröna oliver (à ca 140 g)
1   vitlöksklyfta
2 msk  kapris
1/2 dl  olja
8   mjuka tunnbröd
12   skivor rostbiff
strimmlad isbergssallad
gurka i stavar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbröd med rostbiff och currykräm
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med sallad, cottage cheese och rostbiff
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Najadlaxrulle med gurka och senapskräm
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.2 av 5.
142 personer har röstat
Över 60 min att tillaga