Svennis italiarullar | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Svennis italiarullar

Tunnbrödrullar på italienskt vis à la Svennis. En enkel matig rätt till lunch eller vickning. Smakfullt komponerad med hemgjord pesto av gröna oliver, vitlök och kapris. Med tärnad potatis, rostbiff och isbergssallad får du en komplett måltid.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka tärnad potatis enligt förpackningens anvisning. Salta och peppra. Mixa samman gröna oliver med vitlöksklyfta och kapris till en röra. Rör ner oljan.
  2. Lägg ut mjuka tunnbröd på skärbräda eller arbetsbänk. Fördela potatisen på rullarna. Bräck snabbt rostbiffen i het panna.
  3. Lägg på rostbiffsskivorna. Rulla ihop och toppa med en stor sked av pestoröran. Vira runt aluminiumfolie. Servera med strimlad isbergssallad och ev gurkstavar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 pkt tärnad djupfryst potatis (à 600 g)
  • salt
  • peppar
  • 1 burk gröna oliver (à ca 140 g)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk kapris
  • 1/2 dl olja
  • 8 mjuka tunnbröd
  • 12 skivor rostbiff
  • strimmlad isbergssallad
  • gurka i stavar
Lägg till i inköpslistan