Svennis italiarullar

Betyg 2.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svennis italiarullar

Tunnbrödrullar på italienskt vis à la Svennis. En enkel matig rätt till lunch eller vickning. Smakfullt komponerad med hemgjord pesto av gröna oliver, vitlök och kapris. Med tärnad potatis, rostbiff och isbergssallad får du en komplett måltid.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001

Svennis italiarullar

Ingredienser

4 portioner
1 pkt tärnad djupfryst potatis (à 600 g)
salt
peppar
1 burk gröna oliver (à ca 140 g)
1 vitlöksklyfta
2 msk kapris
1/2 dl olja
8 mjuka tunnbröd
12 skivor rostbiff
strimmlad isbergssallad
gurka i stavar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.17 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tunnbröd med rostbiff och currykräm
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tunnbrödsrulle med sallad, cottage cheese och rostbiff
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostbiff
Betyg 4.3 av 5.151 personer har röstat
Receptet har 21 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad