Tunnbrödsrulle med ajvarmajonnäs | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Tunnbrödsrulle med ajvarmajonnäs

Tunnbrödsrulle är en korvklassiker som här får ett smaklyft av en majonnäs smaksatt med ajvar och dijonsenap. Ajvarmajonnäsen passar fint också till en saftig lammstek, grillkorv eller rostbiffsmackor som behöver extra sting.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda ajvar relish med lök, dijonsenap och majonnäs.
  2. Värm korven. Skär bort roten på salladshuvudet.
  3. Lägg 2 salladsblad och 2 korvar på varje bröd (för 4 port), toppa med majonnäsen och rulla ihop.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på majonnäsen. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 dl ajvar relish
  • 1/2 dl rostad lök
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 dl majonnäs
  • 8 varmkorvar
  • 1 romansalladshuvud
  • 4 bitar mjukt bröd
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2593 kJ / 620 kCal