En lättlagad och god potatissallad som du smaksätter med curry och purjolök för både färg och smak. Servera tillsammans med kokt korv och en grönsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot havre-, soja- eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ana
2015-04-27En av mina favoriter. Passar även till stekt/grillad kyckling. Gott även dagen efter, och då kallt. Mums!
Josefine
2011-10-26Körde på köttbullar istället för korven. Blev gott, tog dock bara 1/2 purjolök och tyckte det räckte gott och väl.
Danielle
2011-09-12Supergott! Curryn satte verkligen smak på potatisen och det var inte ens tråkigt till dagen eftermat! Gillade det skarpt med wienerkorv till! En härlig kryddkorv till skulle passa fint! :)