Korv med krämig currypotatis
En lättlagad och god potatissallad som du smaksätter med curry och purjolök för både färg och smak. Servera tillsammans med kokt korv och en grönsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2011
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
1 purjolök
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
1 msk majsstärkelse (Maizena)
1 msk curry
salt
peppar
630 g varmkorv
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3090 KJ / 738 kCal
Fett43.5 g
Kolhydrater60.4 g
Protein26.8 g
Kommentarer
En av mina favoriter. Passar även till stekt/grillad kyckling. Gott även dagen efter, och då kallt. Mums!
Ana
2015-04-27Körde på köttbullar istället för korven. Blev gott, tog dock bara 1/2 purjolök och tyckte det räckte gott och väl.
Josefine
2011-10-26Supergott! Curryn satte verkligen smak på potatisen och det var inte ens tråkigt till dagen eftermat! Gillade det skarpt med wienerkorv till! En härlig kryddkorv till skulle passa fint! :)
Danielle
2011-09-12